Garancia feltételek

20 év garancia* a minőség legérthetőbb kifejezése. Garanciavállalásunkkal azt szeretnénk üzenni, hogy medencéink különösen megbízhatóak, hosszú élettartamúak és évtizedeken keresztül zavartalanul szolgálják tulajdonosukat.

A rendkívüli ellenálló képességet a Nautilus Ceramicline medencék egyedülálló szerkezeti felépítése garantálja, amely megvéd az ozmózistól és a hagyományos polyester medencéknél hosszabb élettartamot biztosít.

A medencék gyártása a legszigorúbb előírások szerint, műveletenkénti ellenőrzéssel történik. A tökéletesen előkészített gyártósablonra, a Nautilux gelcoat rétegek felszórását a legkorszerűbb technológiával, temperált levegővel működő, túlnyomással üzemeltetett festőkabinokban végezzük. Ezt követően a medence átkerül a lamináló kabinba, ahol a rétegrend szerint megtörténik az üvegszál és a kerámia rétegek felhordása.
Erre vonatkozóan fontos megemlíteni, hogy minden medencéből a gyártás befejeztével számozott mintavétel történik, melyen mesterséges öregbítést végeznek, ami legalább 20 éves használatot modellez. Ez rendkívül nagy megterhelést jelent a felületnek - 120 órán keresztül 80 fokon történő főzés. A mesterséges öregbítés után elszíneződés, vagy ozmózisra utaló jel nem lehet. A számozott mintákat a gyártóüzem megőrzi.

Befejezésül a lamináló fülkét forró levegővel felfűtjük és a medencét egy éjszakán keresztül 50-55 C°-on hőkezeljük annak érdekében, hogy a felhasznált gyanták tökéletesen zárt térhálóba rendeződjenek. A medence belső felületére felvitt gelcoat rétegek az esztétikailag kiemelkedően szép látvány mellett, tökéletes vízzárást biztosítanak, időjárás ellenállóvá teszik a medencét, és a víz szabályos pH és klórértéke mellett maximálisan 32 fokos fürdővíznél ellenállnak a kifehéredésnek.
*20 év garancia a Ceramicline kivitelre

Fontosabb információk, prospektusok

Aquacomet Kft.