Four Seasons-Aquacomet

Az éghajlat változásánál csak az igényeink változnak gyorsabban.

A mediterrán életmód utáni vágyakozás ma már átszövi mindennapjainkat. Októberben hősugárzók alatt ücsörgünk a kávézók teraszain, forróvízű fürdőkben heverjük ki a nap fáradalmait. Akik nem elégednek meg az öt hónapos fürdőszezonnal, vagy szeretnék házuk teraszát egész évben használni, azoknak is tud recepttel szolgálni az Aquacomet. Medence és teraszfedéseink egész arzenálja kínál kíválóbbnál kíválóbb megoldásokat a négyévszakos használathoz. Nagyobb belmagassággal épített fedéseink alkalmasak többfunkciós térfedések kialakításához, legyenek azok fix vagy mozgatható szerkezetűek.

A medencefedések technológiáját és az alkalmazott szerkezeti megoldásokat adaptáltuk teraszfedések és egyéb funkciójú térfedések kivitelezésére. Teraszfedéseink olyan teleszkopikusan nyitható-zárható pavilonok, amelyek költséges klimatizálás nélkül is képesek a lakóház és a kert között sokoldalúan használható fedett teret alkotni.

Fedéseink egész évben praktikus megoldást kínálnak használóik számára: Nyáron biztonságos, energiatakarékos megoldást biztosítanak az egész család szórakozásához. Ősszel megvédik a fürdőzőt a széltől, és a medencét a belehulló levelektől. Télen, amikor egyéb esetben nem lenne használható a medence, a fűtéssel ellátott fedett medence lehetőséget biztosít az úszásra. Tavasszal pedig a medence nagytakarítása helyett csak a fedés kinyitására lesz szükség.

A cégünk által ajánlott teraszfedések kiválóan alkalmazkodnak a lakóépület esztétikájához, azzal építészetileg harmonizáló egységet alkotnak. A felületképző üvegezésre is egy egész sor megoldást kínálunk, a legkorszerűbb műanyagoktól a a valódi biztonsági üvegezésig. Lehetőséget teremtünk a könnyűfém szerkezet színének egyedi megválasztására, hogy az a ház nyílászáróinak festésével lehessen azonos, vagy azzal harmonizáló. A teraszfedés lehet fix telepítésű és nagy felületen toló, esetleg harmónikaajtóval nyitható, vagy teleszkópikusan mozgatható szegmensekből felépülő szerkezet. 

Lehetőség van az elemek motoros mozgatására is a nagyobb kényelem érdekében. Az épületfalon futó szegmensek sínpályáinak cseppmentes vízelvezetéséről a speciális alumínium profilrendszer gondoskodik.

Kérje munkatársaink segítségét és mi segítünk megtalálni a lehető legjobb megoldást!

Fontosabb információk, prospektusok

Aquacomet Kft.