A Galaxy típusok esetén - a hagyományosnak mondható medencefedésekkel ellentétben - nincs a szegmensek elgördítésére lehetőség, helyette az oldalfalak tolhatóak fel, két állásban. Így nyáron egy teljesen szellős pavilont kapunk. Lehetőség van az alsó panelek földön hagyására a középső elemek feltolása mellett, így a szellőzés megoldott, viszont a medencefedés továbbra is védi a véletlen balesetektől a kisgyerekeket.

Az IRIS fantázianevű  végfal egy új fejlesztése az AQUACOMET-nek. Az IRIS gyorsan és nagy felületen képes a fedés alatti teret kinyitni úgy, hogy a medence elölről szabadon, széles sávban megközelíthető. Az IRIS egymás alá gördíthető gömbszelet alakú szegmensekből áll, amelyek egy csapágyazott fogózsámoly, illetve csapágyazott görgők segítségével mozgathatók.

GALAXY - Magas, fix telepítésű medencefedés

A GALAXY típus 10 m-es fesztávig kínál megoldást. Fix telepítésű, nem mozgatható típus, de a fedés teljes hosszában, az oldalak mentén 2 m-es magasságig nyitható.
A GALAXY 170 olyan széles medencék lefedésére kínál megoldást, ahol az AQUACOMET hagyományos fedései már nem elegendőek. A 14 méteres maximális fesztávjával lehetővé teszi széles medencék lefedését.

Modellvariációk

Galaxy 100

Galaxy 170

Szélesség: 5,0 - 10 / 12 m (típustól függően)

Magasság: 2,5 - 2,8 m (szélességtől és típustól függően)

Ajánlatkérés

Fontosabb információk, prospektusok

Aquacomet Kft.