Medencefedéseink minőségi jellemzői

Medencefedéseink terherhordó szerkezete minden esetben a vállakozásunk által tervezett alumínium profilrendszerből épül fel.

Teherhordó szerkezet
A megtervezett profilokat kizárólagosan cégünk megrendelésére, az általunk finanszírozott présszerszám felhasználásával állítják elő. A présművi feldolgozás tipikusan nagyipari csúcstechnológia, beszállító partnereink a legnagyobb nemzetközi konszernek üzemei. A profilok anyaga hőkezeléssel edzett nagyszilárdságú alumínium-magnézium ötvözet - AlMgSi0,5 -, amelyeket eloxált vagy porfestett kivitelben építünk be termékeinkbe. A gyártásnál felhasznált kötőelemek, szerkezeti csomópontok, egyéb alkatrészek, rozsdamentes kóracélból illetve nagyszilárdságú műanyagokból és egyéb alumínium termékekből készülnek. 

Üvegezési anyagok
A fedések felületképző üvegezése az adott terméktípusnak és a szerkezet geometriai jellegének megfelelő polycarbonát lemez felhasználásával készül. Az általunk alkalmazott polycarbonát lemezek hosszú élettartamú, kíváló minőségi jellemzőkkel rendelkező alapanyagok.
Minden esetben kétoldalon UV stabilizáltak, azaz a polycarbonát felülete mindkét oldalon acryl védőréteggel koextrudált. Fedéstípustól függően alkalmazunk üvegszerűen átlátszó tömör és légkamrás, úgynevezett cellás lemeztípusokat. Lehetőséget kínálunk színes, vevőink által leggyakrabban választott égszínkék lemez beépítésére is. Egyes fedéstípusoknál opcióként biztonsági üveg beépítését is vállaljuk. Az üvegezést az alumíniumprofilokba kétoldali EPDM gumitömítés közé építjük be, hasonlóan a épületasztalosipari szerkezetekhez. Ez a beépítési mód rugalmas és biztosítja a szerkezet hosszú élettartamát.

Egyéb mechanikai alkatrészek
A mozgatott elemeknél alkalmazott kerekek duplán csapágyazottak. A kényelmes gördítés és a hosszú élettartam érdekében a golyóscsapágyak porvédett, kóracél kivitelűek.

Ezen görgők kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak, speciálisan az Aquacomet Kft. részére gyártatott alkatrészek, így biztosítjuk, hogy minden sínrendszerünkhöz a legmegfelelőbb kerék kerüljön beépítésre.


Fontosabb információk, prospektusok

Aquacomet Kft.