Cégünkről

Az Aquacomet történetének harmadik évtizedébe lépett. Az elmúlt több mint húsz év a vállalat töretlen fejlődésének korszaka volt annak ellenére, hogy a világgazdaságban viharos korszakok váltakoztak.

Fontos és számunkra jövőt formáló tapasztalat volt, hogy érzékeltük a fogyasztás jellegének megváltozását, különösen, ami a minőségi termékekre irányuló növekvő keresletet jelenti. A jelenkor embere egyre jobban megnézi, mire költi a pénzét, hiszen a fogyasztás mára komplex élményegyüttessé vált, a szükséglet kielégítésén túl a szórakozás és ismeretszerzés igényét is ki kell elégítenie.

Vállalkozásunk kezdettől fogva a magas színvonalú uszodatechnikai berendezések gyártásának bázisa volt, így nyomon követve a piaci trendek változását, felismertük, hogy tartós növekedésünk és eredményes gazdálkodásunk feltétele a még magasabb minőségű termékek előállítása. Kezdettől fogva alkalmaztuk azt a nyilvánvaló közgazdasági tételt, hogy a termék műszaki színvonalának emelése mellett rendkívül fontos a választék bővítése, mert az lehetőséget teremt a vevői kereslet optimális kielégítésére. Az Aquacomet termékválasztékát ma már nehéz néhány szóval bemutatni. Hat különböző alkalmazási területre fejlesztett alumínium profilrendszerrel rendelkezünk, amellyel több tucatnyi medencefedés típust és formai megoldást tudunk kínálni partnereinknek és közvetve a termékeinket vásárló családoknak, vállalkozásoknak. Úgy gondoljuk, ez komoly vonzerő, amely megmutatkozik termelési volumenünkben, az évi ezer darab fölötti legyártott medencefedésben.

A medencefedések területén elért vállalkozási eredményeinkre támaszkodva, partnereink mind teljesebb körű kiszolgálását célul tűzve, a 2000-es évek közepén úgy döntöttünk, hogy a legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával üvegszálerősítésű poliészter medencegyártást indítunk el. A Nautilus márkanéven forgalomba hozott, gazdag méret- és formaválasztékú medencéink mára éppolyan keresett termékek, mint Európa-szerte megbízhatóan működő fedéseink. A legutóbbi évek fejlesztése eredményeként valamennyi típusunkat három különböző falszerkezettel, hét-féle színben és igény esetén rejtett rolótokos kivitelben tudjuk gyártani.

Természetesen a nagyarányú gyártmányfejlesztést, részben a több mint két évtized alatt – csaknem az egész Európában kiépített – kitűnő viszonteladói hálózat támogatta, ha úgy tetszik, kényszerítette ki. Az Aquacomet Kft. családi vállalkozás, korszerű számjegyvezérlésű célgépekkel és lamináló kabinokkal felszerelt gyártócsarnokai 35.000 m2 területen, a Győri Ipari Parkban helyezkednek el. Nagy teljesítményű, daruval felszerelt medenceszállító trélereink egy szállítmánnyal akár 10 darab medencét is tudnak szállítani Európa legtávolibb pontjára is. Büszkék vagyunk szakmunkásainkra, akik sokéves tapasztalatukkal és szorgalmas munkájukkal hozzájárultak eredményeinkhez, mérnökeinkre, akik folyamatosan és sikeresen fejlesztenek és az európai viszonteladói hálózatot kiépítő, sok nyelven beszélő kereskedelmi munkatársainkra.

Fontosabb információk, prospektusok

Aquacomet Kft.